Hieronder ziet u een aantal voorbeelden van buffetten binnen ons assortiment. Mocht u specifieke wensen hebben kan dit ik in overleg.
– Sparerib
– Gepofte aardaardappel met zure room
– Maïskolf
– Taco’s met rundergehakt en kip
– Albondigas in pittige saus
– Spaghetti Bolognaise
– Lasagne
– Tagliatelle Carbonara
– Kip pikanta
Rauwkost buffet bestaande uit olijven, ijsbergsla, fetakaas, zongedroogde tomaten, dressing en rauwkost, stokbrood kruidenboter.
– Witte rijst
– Sambal goring boontjes
– Sate
– Nasi
– Kroepoek
– Ikan pedis
– Boemboe bali
Diverse hapjes in spaanse stijl zowel warm als koud, combinatie van vis- en vleeshapjes.
– Tapenade
– Stokbrood
– Kruidenboter
– Salade met olijven, tomaat, kaas, ui.
– Gerookte zalm
– Vleesspies
– Balletje gehakt in pittige tomatensaus
– Kipvleugels
– Zuurkoolschotel met gehakt
– Boerenkool
– Hutspot
– Rookworst
– Spekjes en jus
Natuurlijk met mosterd en tafelzuur.
– Kipsaté
– Varkenssaté
– Sate oedang (garnalen)
– Rauwkost
– Stokbrood
– Gebakken aardappelen
– Pin saté van varkenshaas (225 gram)
– Stokbrood
– Rauwkost
– Gebakken aardappelen
Bovenstaande themabuffetten kosten € 17,50 per persoon.
Deze kunnen uiteraard tegen meerprijs worden aangevuld met anderen gerechten.
– Nasi putih
– Mihoen goreng
– Sate ajam (kipsate)
– Sate babi (varkenssate)
– Telor bali (ei in pikante saus)
– Daging Rendang( gestoofd rundvlees in cocossaus)
– Sambal goreng boontjes (pikante boontjes)
– Daging assem manis (balletjes in zoetzure saus)
– Ajam Kerrie (kipfilet in kerriesaus)
– Seroendeng
– Sambal
– Atjar
– Kroepoek
De prijs van het Indisch buffet is € 24,50 per persoon.
– Stokbrood kruidenboter
– Huzaarsalade
– Vissalade
– Kip kerrie salade
– Kartoffel salade
– Haring
– Zalm
– Paling
– Makreel
– Garnalen
– Paté
– Ardennerham met meloen
– Etc.
– Kip a la escarienne
– Fricandeau met roomsaus
– Beenham
– Sate
– Balletjes gehakt
– Gevulde champignons
– Gebakken paling
– Garnalen
– Zalm
– Visrolletjes in wijnsaus
– Lasagna
– Kipfilet met saus
– Biefstuk medallions
– Varkens medallions
– Spare ribs
– Aardappelgarnituur met daggroente
Bij bovenstaand buffet start men met stokbrood en kruidenboter en twee soorten salades en aardappelgarnituur en daggroente het bedrag is dan ook € 9,50 per persoon.
De koude aanvullingen kosten € 2,00 per persoon en de warme aanvullingen € 3,50 per persoon.
Wat ook heel leuk is een shoarma grill met een kipspies erop. De gasten kunnen eventueel zelf hun vlees er af snijden. Dit is lekker met salades en stokbrood erbij.
De prijs van deze kipspies op aanvraag.
– Diverse soorten ijs
– Slagroom
– Vers fruit
De kosten hiervan zijn € 6,50 per persoon.
Dit buffet is natuurlijk aan te vullen met diverse soorten taart, diverse soorten baverois, soesjes.
In dit geval zijn de kosten € 8,75 per persoon.
Dit zijn natuurlijk voorbeelden. Deze kunnen altijd gecombineerd worden of eenvoudiger gemaakt worden.
Hierdoor krijgt u ideeën van mogelijkheden die er zijn.